Brug hjemmesiden

Brug hjemmesiden
Kære BNF'ere

Vi har fået en velfungerende hjemmeside. Der kun mangler én ting... at I udnytter mulighederne den giver!

I BNF's bestyrelse vil vi rigtig gerne sørge for at BNF er en forening, der har "sjæl". Det betyder at vi helst alle sammen skal kende hinanden en smule, vide lidt om, hvad hinanden kan lide og opdage når nogen finder på noget nyt eller anderledes. Vi har derfor lagt meget vægt på, at BNF's hjemmesiden skulle give mulighed for at interagere med hinanden - specielt når de fleste af os ikke kan være til alle LAN's. Og det er også en af de ting Lau har gjort meget ud af da hjemmesiden blev lavet.

I bestyrelsen håber vi, at I vil være med til at skabe indhold, så vi kan lære hinanden bedre at kende alle sammen. Der er mulighed for:
  • At skrive kommentarer til arrangementerne, (hvis man gerne vil spille noget på LAN eller mangler et lift for at komme tidligere fredag).
  • At udveksle sjove ideer, meninger og forslag til bestyrelsen på forummet (pt. diskuteres der f.eks. musik...).
  • At downloade guiden til "Mumble", så man kan være med i snakken hvis man spiller online med andre medlemmer (vi har egen server, som er gratis for medlemmer).
  • At lægge billeder fra LAN og andre arrangementer på hjemmesiden - måske med en kommentar og et link i forummet (billeder af BNF'ere er tit sjove!).
Kom glad og lad os være nørdede sammen :-)

/Formanden