Kontingent og Colaregnskab efterår 2015

Kontingent og Colaregnskab efterår 2015
GOOD NEWS EVERYONE! (And some bad)
Her er lige et par opdateringer omkring regnskab og GF/Julefrokost.



Jeg har sendt regnskabet ud og så håber jeg folk får indbetalt det de skylder. I tilfælde af i ikke kan læse hvem der skylder hvad i min fail formatering eller i Estri´s reviderede udgave har jeg også lagt det op på forumet: http://bnf-lan.dk/Forum/26_Info/604_BNF_-_Kontingent/Cola_efter%C3%A5r_2015!_OVERSIGT/
Pt. har vi dog nogle problemer med mobilepay da det er blevet gjort sværere for os som forening at bruge uden at betale for det, hvilket betyder at man er tvunget til at gøre det via netbank etc. indtil videre. Beklager.

Når vi nu er hurtigt forbi det. I år er generalforsamlingen og julefrokosten lørdag d.5 December og i må meget gerne allerede nu tilmelde jer så vi kan se hvor mange vi bliver. I år er maden til julefrokosten uden deltagerbetaling og derfor GRATIS at deltage i. Dette er muligt fordi vi bestiller maden fra samme sted som sidste år hvor prisen var billigere end det vi tidligere har budgetteret med. Så kom glad alle sammen, det plejer jo at blive hyggeligt og sjovt med mulighed for ved julefrokost delen senere på dagen at drikke en øl eller en snaps som man har behov :)