Generalforsamling og julefrokost

Generalforsamling og julefrokost
Kære medlemmer,
Her er den officielle invitation til BNFs generalforsamling og julefrokost. Det bliver som altid holdt den første lørdag i december, i år den 03.12.2022 kl. 16 - 02 eller det sidste bestyrelsesmedlem, der er ved sine sanser går hjem, hvad der end kommer først.
Tidligere skrev bestyrelsen ud til medlemmer ang. egen betaling til mad, der var desværre ikke mange svar, men dem som svarede var positive over for at egen betaling, så for at deltage i julefrokosten, skal man betale 70kr for maden.
Når man har meldt sig til vil man få tilsendt en opkrævning når deadline for tilmelding er overstået, er denne ikke betalt inden generalforsamlingen/julefrokosten, kan man betale i "døren", sker dette ikke FÅR MAN INGEN MAD! og man vil blive sendt i skammekrogen resten af aften! Skammekrogen er sponsoreret af BNFs bestyrelsen.
Dagsorden kommer ca. inden for 14 dage. Vil man have et emne taget op til afstemning til generalforsamlingen skal det være i hænderne på bestyrelsen senest den 7 nov. Man kan sende os en mail på kongehuset@bnf-lan.dk med en beskrivelse af emnet og hvad der skal stemmes om.
I emnefeltet skal der stå "emne til generalforsamling" eller noget i den stil, så vi ikke er i tvivl om hvad mailen handler om. Alternativ kan man kontakte formanden på Discord eller Messenger men med samme krav som til beskeden.
Som altid skal man tage sine egne drikkevare med til generalforsamlingen og julefrokosten!!! Som altid er det ikke tillad at drikke alkohol under generalforsamlingen!!!!
OBS!!! sidste tilmeldings dag til generalforsamlingen er 25 november.
Venlig hilsen BNFs bestyrelse